Financial Assistant

Praktijkdiploma Financial Assistant

Een kandidaat die in het bezit is van het diploma Basiskennis Boekhouden en  Basiskennis Calculatie kan het zogenoemde koepeldiploma Financial-Assistant aanvragen. Met dit diploma toont de bezitter ervan aan, dat hij volledig gediplomeerd is voor administratief medewerker. (MBO niveau

     

U kunt in 5 maanden tijd dit waardevolle diploma behalen. U dient zich dan in te schrijven voor het onderdeel Basiskennis Boekhouden en Basiskennis calculaties.

Deze twee vakken kunt u op één avond volgen, na 15 lessen(avonden) doet u dan examen. Als u de studiebelasting echter te zwaar lijkt (reken naast de lestijd op ongeveer 5 uur huiswerk per vak per week), dan kunt u eerst het onderdeel Basiskennis boekhouden volgen, dit afsluiten met het examen en vervolgens aansluitend het onderdeel Basiskennis calculaties volgen.

Cursustijden (15 lesavonden)

Woensdagavond

Gouda

 

18.30-22.30 uur

 

 

(zie ook cursusdata en prijzen)

Startdatum

De cursus start in Gouda op de woensdagavond bij voldoende aanmeldingen
(zie cursusdata en prijzen)

Studiebelasting

Naast de lessen dient u rekening te houden met een studiebelasting van ongeveer 5 uur per week per module.

Extra e-mail ondersteuning

Als u thuis tijdens het studeren nog vragen heeft over de stof, kunt u via e-mail contact met uw docent opnemen, hij zal u vervolgens van de juiste informatie of tips voorzien, waardoor u verder kunt met studeren.

Examen en diploma

De opleiding leidt op voor het landelijk examen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. De lesstof is erop gericht om u met succes deel te laten nemen aan het BKC-examen
Dit examen wordt “flexibel” gehouden, u kunt na afloop van de cursus zelf bepalen waar en wanneer u examen wilt doen.
Het examen wordt gedaan via de computer.

Examens voor Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie worden flexibel afgenomen op een door u gewenst moment en plaats via een computertoets, door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens, postbus 642, 3800 AP Amersfoort.
Telefoon (033) 461 21 59.