Routebeschrijving

Adres van de cursuslocatie (zie plattegrond):

Coornhert Gymnasium
Jan van Renesseplein 1
2805 GT Gouda

(De lessen worden gegeven in de B-Locatie gebouw aan de overzijde van de Bodegraafse straatweg)

Route vanuit de richting Reeuwijk Brug / A12 Utrecht

U komt Gouda binnen over de Bodegraafse Straatweg, langs de Breevaart. Bij het eerste kruispunt gaat u rechtdoor (Bodegraafse Straatweg). Na het passeren van het voetbalterrein van Olympia (links) ligt het Coornhert Gymnasium aan uw linkerhand. Hier kunt u parkeren, de lessen zijn in het gebouw aan de overkant van de bodegraafse straatweg.

Route vanuit de richting Moordrecht / A12 Rotterdam

Neem afslag 11 (Gouda), en ga aan het einde van de afslag rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf de Burgemeester van Reenensingel op, die u volgt tot net vóór de Breevaartbrug. Ga rechtsaf de Bodegraafsestraatweg op. Na het passeren van het voetbalterrein van Olympia (links) ligt het Coornhert Gymnasium aan uw linkerhand. Hier kunt u parkeren, de lessen zijn in het gebouw aan de overkant van de bodegraafse straatweg.

Route vanuit de richting Stolwijk / Schoonhoven

U komt Gouda binnen over de Schoonhovenseweg (N207). Bij de rotonde gaat u rechtdoor, en bij de stoplichten rechtsaf, de Goejanverwelledijk op. Beneden gaat u eerst rechtdoor, en daarna met een bocht naar links de Joubertstraat op. Bij de tweede stoplichten linksaf de brug over, en bij de volgende stoplichten rechtsaf de Bodegraafse Straatweg op. Na 350 meter ligt het Coornhert Gymnasium aan uw rechterhand. Hier kunt u parkeren, de lessen zijn in het gebouw aan de overkant van de bodegraafse straatweg.