Wie zijn wij?

Invested-opleidingen staat garant voor meer dan 30 jaar ervaring in het avond/volwassenen-onderwijs.

Tot 2005 was dit in samenwerking met het in de regio Gouda bekende “Instituut De Jong”. Nadat dit instituut in 2005 haar activiteiten staakte, is Invested-opleidingen verder gegaan als specialist in praktijkgerichte-administratieve avondopleidingen.

Omdat kwaliteit voorop staat, worden al onze opleidingen afgesloten met een examen van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor praktijkexamens onder opleidersnummer A0855.

Het accent op kwaliteit ziet u ook terug in onze manier van werken. Ons vaste team van topdocenten beschikt over jarenlange ervaring in opleiden en begeleiden u op een persoonlijke en resultaatgerichte wijze.

Er wordt uitsluitend gewerkt in kleine groepen, daardoor krijgt u als cursist de persoonlijke aandacht die nodig is. Mocht u behoefte hebben aan extra ondersteuning door uw docent buiten de lessen om, dan kunt u gebruik maken van e-mail coaching.
Indien u door omstandigheden een les mist, bieden wij u huiswerkservice. U ontvangt dan van ons de antwoorden op de opgaven van de gemiste les en het huiswerk voor de volgende les.

Kranten

 

 

 

 

Klik op de afbeelding voor persberichten